xoves, 19 de novembro de 2015

Derrota do Primeiro Equipo no primeior partido disputado na Casa

Calasancias – C. Pio XII Rosalía (47-55)

1ª Autonómica Femenina (3 Jornada)

Partido disputado na tarde de onte ás 19 horas na polideportiva Riazor entre Calasancias e C. Pio XII Rosalía ante unas cen persoas.
Un encontro igualado onde a máxima foi de 11 puntos para o equipo visitante, onde o equipo de Calasancias demostrou unha mellor actitude e imaxen comparado co encontró anterior en Sarria, aínda que este impitu e as ganas de gañar non foron suficientes para lograr a victoria.
O encontró comezaría cun igualado primer cuarto, onde ó equipo local tiña un gran ritmo de ataque con poucas pérdidas de balón e o equipo visitante grazas a cortes interiores conseguían moitos puntos chegando ao final do cuarto con 14-15 no marcador. No segundo cuarto, a falta de xogo interior unido a unha mala porcentaxe de tiro exterior, fixo que ó equipo visitante se escapará un pouco no marcador, chegando ao descanso con 24-34.
Na segunda metade, o equipo local intentou acercarse no marcador mediante un cambio táctico defensivo, pero non foi suficiente debido ao pouco acerto no tiro. Ó equipo visitante soupo aproveitarse da distancia conseguida no segundo cuarto para rematar conseguindo a victoria 47-55 no remate do encontro.

Calasancias (47): Mónica (9), Malpica (3), Sheila (-), Montse (7), Ali (1), Cris (3), Barri (4), Mar (3), Ester (6), Mery (11).
C. Pio XII Rosalía (55): Viaño (5), Badia (3), Fernández (14), Peleteiro (-), López (6), Fubelos (-), Bico (3), Seoane (7), Raposo (-), Utilaverde (7), García (10).

Parciales: 14-15/10-19/12-15/11-6

Pol. Riazor (A Coruña) 19:00