luns, 2 de novembro de 2015

AS DE 1ª AUTONÓMICA FEMENINO COMENZA A FASE REGULAR CON DERROTA

Neumáticos Sarria – Calasancias (61-40)

1ª Autonómica Femenina (1 Jornada)

Neste domingo pola tarde na localidade lucense de Sarria, ás 17 horas dispotóuse a primeira xornada da 1ª Autonómica Femenina entre Neumáticos Sarria contra Calasancias. O encontró foi dominado de principio a fin por un equipo local luchador e intenso que non deu ningunha opción ao equipo visitante. O encontró xa comezaría co equipo local impoñendo o seu ritmo e control de partido cun parcial de 16-9. No segundo cuarto, esta ventaxa se ampliou aínda máis se cabe chegando ao descanso cunha diferenza de 37-20  para ó equipo local.

Na segunda metade, o equipo visitante intentou meterse de novo no encontró, pero cun ataque mermado e unha defensa fráxil, isto non sucedeu, nun partido sin máis historia. O resultado final foi un desequilabrado 61-40, para Neumáticos Sarria, que estrea así o seu casilleiro de victorias na liga no primeiro encontró da temporada.

Neumáticos Sarria(61): López, L (1), Naranjo (-), Núñez (2), Mariño (8), Puente (10), Somoza (5), Gallego (8), López, C (1), Rey (2), Souto (2), Fernández (22), Lombardía (-).

Calasancias(40): Mónica (12), Sheila (-), Ali (1), Cris (8), Barri (10), Mar (2), Ester (1), Mery (6), Jess (-).

Parciales: 16-9/21-11/10-10/14-10

Pol. O Chanto (Sarria, Lugo) 17:00