luns, 30 de novembro de 2015

Derrota do Primeiro Equipo ante o Lider.

Calasancias – Peleteiro (40-51)

1ª Autonómica Femenina (5 Jornada)

Partido disputado na tarde de onte ás 19 horas na polideportiva Riazor entre Calasancias e Peleteiro ante unas cen persoas. Un encontró que enfrenteba a dos equipos con caminos y resultados opuestos en lo que va de fase regular, onde o noso primeiro equipo intentou dar a sorpresa ante o líder da categoría, aínda que finalmente o equipo visitante logrou alzarse coa victoria neste encontro.
O partido comezaría desigualado no primeiro cuarto, onde o equipo visitante impoñia o seu ritmo de xogo e unha fráxil defensa local, chegando ao remate do mesmo cun 9-20, ventaxe que se mantuvo durante case todo o encontro e que souperon controlar ás xogdoras visitantes, ao descanso se chegaba cun 18-31.
Na segunda metade, o equipo local intentou acercarse no marcador mediante unha presión en toda a pista ao equipo visitante, que fixo que se lograrán acercar no marcador ata 6 puntos, pero non foi suficiente debido ao acerto no tiro posteriormente do equipo visitante. Ó equipo visitante soupo aproveitarse da distancia conseguida no primeiro cuarto para rematar conseguindo a victoria 40-51 no remate do encontro, manténdose desta maneira líder da liga unha xornada máis.

Calasancias (40): Mónica (6), Malpica (3), Montse (8), Cris (4), Barri (9), Mar (3), Ester (-), María (1), Mery (6), Fandi (-).
Peleteiro (51): De Jalenzucía (-), Gónzalez (3), Millán, B (21), Millán, S (6), Carreira (6), Alonso (-), Pena (2), Sierra (-), Muñoz (4), Pérez (6), García (-), Carabán (3).

Parciales: 9-20/9-11/11-10/11-10
Pol. Riazor (A Coruña) 19:00