luns, 29 de febreiro de 2016

O PRIMEIRO EQUIPO COMENZA A SEGUNDA FASE CON VICTORIA ANTE PORRIÑO NA CASA

Calasancias – Porriño Baloncesto Base (62-50)

2ª Fase A-2 1ª Autonómica Femenina (1 Jornada)

Partido disputado na tarde de onte ás 19 horas na polideportiva Riazor entre Calasancias e Porriño correspondente coa segunda fase autonómica. Un encontro que dominou todo o tempo o equipo local no marcador aínda que os parciais de cada cuarto forán igualados, ó que significou que o noso primeiro equipo conseguiu a súa primeira victoria nesta segunda fase regular.

O partido comezaría cun primeiro cuarto igualado, onde o equipo local impoñia o seu xogo interior e o equipo visitante tiña un bó acerto no tiro, chegando ao remate do mesmo cun 15-13. No segundo cuarto, o encontró seguiu coa mesma tónica, ambos equipos alternarían canastas durante o cuarto, ao descanso se chegaba cun 31-26.

Na segunda metade, o equipo visitante intentou acercarse no marcador, pero as nosas xogadoras estaban ben en ataque e aínda que o visitante cambiou a defender en zoa, o noso equipo seguiu anotando sen moitas dificultades, ao remate do cuarto cun 46-36. No derradeiro cuarto, a defensa do equipo local, fixo que esta distancia no marcador non se reducirá. Así, o noso primeiro equipo lograría a primeira victoria nesta segunda fase regular, cun marcador final de 62-50 no remate do encontro.

Calasancias (62): Mónica (5), Montse (20), Cris (6), Barri (11), Mar (8), Ester (3), Fandi (-), Mery (7), Joana (2).