luns, 14 de decembro de 2015

O PRIMEIRO EQUIPO ESTREA O SEU CASILLEIRO DE VICTORIAS

Calasancias – La Salle (54-47)

1ª Autonómica Femenina (7 Jornada)

Encontro disputado na tarde de onte ás 19 horas na polideportiva Riazor entre Calasancias e La Salle. Un encontro que dominou case todo o tempo o equipo local no marcador agás no terceiro cuarto, ó que significou que o noso primeiro equipo conseguiu a súa primeira victoria nesta fase regular.
O partido comezaría cun primeiro cuarto igualado, onde o equipo local impoñia o seu xogo interior e o equipo visitante tiña un bó acerto no tiro, chegando ao remate do mesmo cun 13-10. No segundo cuarto, o equipo local deu un golpe sobre a mesa escapándose no marcador cun parcial de 12-5, ao descanso se chegaba cun 25-15.
Na segunda metade, o equipo visitante intentou acercarse no marcador, lográndoo no terceiro cuarto, incluso poñéndose por diante, aínda que lles durou pouco a alegría, xa que o equipo local logrou sobrepoñerse e volver a adiantarse ao remate do cuarto cun 35-29. No derradeiro cuarto, o acerto nos tiros libres do equipo local, fixo que esta distancia no marcador non se reducira. Así, o noso primeiro equipo lograría a tan ansiada primeira victoria na fase regular, cun marcador final de 54-47 no remate do encontro.

Calasancias (54): Mónica (12), Malpica (-), Montse (6), Marta (8), Cris (8), Barri (10), Mar (3), Mery (7), Caterina (-).
La Salle (47): Seguín (-), Posse (2), González (12), Devesa (6), Ferrerás (11), Popana (1), Fernández (-), Fernández (9), Tona (-), Pena (4), Amado (2).

Parciales: 13-10/12-5/10-14/19-18
Pol. Riazor (A Coruña) 19:00